Tak kremowy, że bardziej już się nie da!
Moniecka Spółdzielnia Mleczarska, znana z produkcji doskonałych serów żółtych typu szwajcarskiego i holenderskiego oraz serów topionych wprowadziła do swojej oferty nowe sery topione do smarowania o smaku śmietankowym.
Wyjątkowa kremowość sprawia, że smakują świetnie nie tylko na kanapce, ale są również dodatkiem do zup i różnego rodzaju sosów - można zastąpić nimi śmietanę, dzięki czemu potrawy zyskują niebanalny smak oraz subtelną kremową konsystencję.
Najmłodsze dziecko w rodzinie serów z Moniek, różni się od pozostałych produktów swoim wyglądem. Producent postawił na nowoczesne opakowanie oraz etykietę w żywych, energetyzujących kolorach, które sprawiają, że sery można bez trudu odnaleźć na sklepowej półce. Nowe serki są dostępne w dwóch opakowaniach - pojedynczym o pojemności 100g oraz w miniczteropaku, w którego skład wchodzą 4 małe kubeczki o wadze 25g każdy.
Moniecka Spółdzielnia Mleczarska należy do grona najnowocześniejszych zakładów pracy w Polsce, powstała 1 maja 1972 roku.
<<< wstecz